About

Veel voorstellen ga ik niet doen, je zal me gaandeweg wel leren kennen. Het volstaat te weten dat ik geboren en getogen ben in Gent, geschiedenis gestudeerd heb, al zeventien jaar gehuwd ben (toen ik zwanger was van nummer 2, jawel), vier tieners (twee meisjes en twee jongens) tussen bijna twaalf en bijna twintig probeer op te voeden, fulltime uit werken ga in een archiefinstelling en al jaren tussen het bouwstof en andere toestanden zit (daarover zul je wel meer dan eens lezen). In mijn schaarse vrije tijd probeer ik een boek te lezen, naar muziek te luisteren, een tentoonstelling bezoeken en af en toe een artikel te plegen voor Het Project.

Ons gezin bestaat dus uit wederhelft E. (° februari 1960), ikzelf (° september 1961), dochter M. (° november 1988), zoon S.W. (° april 1991), zoon J. (° april 1993) en dochter E. (° juni 1996). Daarnaast loop je hier in huis veel kans om ergens over een van onze drie poezen te struikelen: Kiara (° 2003), Tornado (° 2003) en Luna (° 2004).

Responses

  1. Succes met je kersverse blog, de vormgeving ziet er al heel mooi uit.

    En nu je verhalen maar gaan schrijven!!

  2. Hey, ik had dat hier nog niet gezien!

  3. Ik ben reuze benieuwd je beter te leren kennen. Ik ben ook benieuwd naar de mensen die er op je blogroll staan. Daar zal ik ook gaan kijken.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: