Gepost door: pharailde | januari 13, 2013

Meneer en madam

Gisteravond maakten we het ons gezellig, met de open haard en zo (ik was wel de kaarsjes vergeten aan te steken, silly me), en trokken we een fles bubbels open. Dit alles in het gezelschap van inspector Columbo. Het was namelijk precies 22 jaar geleden dat we officieel meneer en madam werden.
Wederhelft E. had nog gevraagd of ik eventueel zin had om de stad in te gaan, en ergens iets te gaan eten, maar ik zag op tegen de drukte op zaterdagavond, en het was al wat laat om nog te reserveren.
Bovendien waren we woensdagavond al uit geweest. Om net hetzelfde te vieren. Dat is het voordeel als je niet alles op dezelfde dag legt – het wettelijk deel was op 9 januari, het ceremonieel gedeelte en het feest op 12 januari (en heel toevallig viel dat dit jaar ook op een woensdag en op een zaterdag) – je kan dan kiezen wanneer je van verjaardag vieren doet.

Woensdagavond trokken we, na heel lange tijd, nog eens naar de bioscoop, naar Amour, een pracht van een film, ik heb er geen woorden voor. Het was misschien wel niet het meest romantische en luchtige onderwerp voor de gelegenheid, maar wel een prachtig beeld van liefde, en zeer tot nadenken stemmend. Daarna trokken we naar ons ‘huisrestaurant’, dat we zowaar nagenoeg voor ons alleen hadden. Als dat niet romantisch was.

Advertenties

Responses

  1. Gefeliciteerdjes voor ieder jaar dat jullie het al met elkaar uithouden.

  2. Met een slag vertraging: gefeliciteerd!

  3. Proficiat meneer en mevrouw! Nog vele jaren samen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: