Gepost door: pharailde | juli 15, 2012

Timing

“Timing is alles” wordt gezegd. Maar nu is er toch wel sprake van heel bad timing.
Vanochtend, allez, vanmiddag (en is eigenlijk al gisteren, want het is al maandag terwijl ik dit schrijf), kwam zoon J. vanuit zijn bed naar beneden met twee gezwollen wangen en pijn bij het opendoen van zijn mond. Ik verstond het niet zo goed, want dat kon nu toch niet meer van die wijsheidstanden komen, maar hij uitte zelf het vermoeden van bof. Een vriendin van hem was daar enkele weken geleden ook door geveld.

Een voordeel van volwassen kinderen is wel dat ze al hun plan kunnen trekken en bv. alleen naar de dokter kunnen gaan, want slechte ouders zoals we zijn, moesten we deze namiddag naar de Gentse Feesten wegens de jaarlijkse engagementen bij het Puppetbuskersfestival.
Die dokter bevestigde trouwens onmiddellijk dat het om bof ging, waardoor zijn Gentse Feesten wel degelijk in het water vallen (sorry voor de uitdrukking): vanaf vanavond moest hij elke avond van geluidstechniek gaan doen, maar dat lukt momenteel niet echt.

En nu hopen dat de besmetting tot zoon J. beperkt blijft.

Advertenties

Responses

  1. Hier ook zonen met bof gehad. Gelukkig hebben ze ons niet besmet maar ziek zijn ze wel geweest. Het was heel stil in huis 😉

  2. Ik blijf het bevreemdend vinden dat dit zo ineens opsteekt bij al die gasten. Vroeger was dat iets wat je op je 6de kreeg, nu moet je al in de buurt van of voorbij de meet van de officiële volwassenheid zijn.

  3. Toch getroffen of eerder lam van de Gentse feesten?

  4. […] hier van de gratis wifi om nog iets aan te vullen over onze zoon, die zo ‘bofte’ met de bof, kwestie van de gezinsannalen wat bij te houden. Want hij ging voor de full options: hadden zijn […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: