Gepost door: pharailde | maart 11, 2012

Verrassingen

Uw kinderen kunnen zo al eens voor verrassingen zorgen in het leven (zonder kinderen lukt dat ook uiteraard, van die verrassingen, maar ik neem aan dat de kans groter is mét).

Zo was zoon J. zaterdagavond niet thuis omdat hij ergens van geluidsversterking ging doen. Met ‘hamsterwangen’ en al (ondanks de ijscompressen). Ik vond dat niet zo verstandig, zo de dag na het wegsnijden van zijn wijsheidstanden, maar het ging hem wel lukken, zei hij. Rond een uur of negen kregen we evenwel telefoon. Of we hem toch even konden ophalen. Aan de uitgang van Sint-Lucas. Hij was blijkbaar weer beginnen te hyperventileren, en voor alle zekerheid hadden ze maar de ziekenwagen gebeld.

En vanmiddag, tijdens het middagmaal, wist zoon S.W. ons te vertellen dat het uit was met zijn vriendin. Tja, die dingen gebeuren en we mochten er vooral niet naar vragen of er commentaar op geven (ook al was dat behoorlijk lastig voor mijn vrouwelijke nieuwsgierigheid). Misschien vindt hij het zelfs helemaal niet leuk dat ik dat hier neerschrijf, dus ge weet het niet van mij hé.

Advertenties

Responses

  1. Nee, we weten het niet van u.
    Van wederhelft E. dan?

  2. SJ, is dat die met de Stavangervriendin?

  3. Yup. De Noorse connectie is gedaan nu.
    (maar het is wel zoon S.W. om wie het gaat, zoon J. is die met de tandproblemen – ge moet de zonen nu niet door elkaar haspelen hé 🙂 )


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: