Gepost door: pharailde | september 20, 2011

Kattengejank

Er loopt hier een poes onnoemelijk veel te janken en te miauwen en aandacht op te eisen, en weet je, het klinkt ongelooflijk als muziek in de oren. Want jawel, het is onze Luna die loopt te janken. Vijf dagen was ze nu vermist, en sinds vanavond weer thuis. Vanmiddag is dochter M. nog eens langs gegaan bij de dierenarts om te horen of poes daar niet door iemand was binnengebracht (neen dus), en die gaf de raad om bij valavond toch nog eens in de buurt rond te gaan en haar te roepen. Zo gezegd, zo gedaan.
Dochter M. was nog geen twee minuten buiten of er werd op de bel gedrukt, en nog eens, en nog eens, en papa moest komen want ze hoorde Luna. Bleek dat ze dus al die tijd in de fietskelder van de buren had gezeten, dochter M. had effectief haar naam geroepen waarop ze nu wel begon te miauwen (vrijdag hadden ze dat ook al geprobeerd maar toen bleef het helaas stil, het had ons heel wat emoties en onrust gespaard).
Maar jippiejee, ze is nu weer thuis en wel, uitgehongerd en dorstig vanzelfsprekend – gelukkig hebben katten negen levens – en ze moet duidelijk weer wennen aan het huis en al, vandaar het janken wellicht. Gelukkig is ze nog net niet lang genoeg weg dat haar geur verdwenen is, want de andere katten reageren er niet speciaal op.

Advertenties

Responses

  1. Ziedewel.

  2. Domme Luna! Maar alla, ze is terug!

  3. Zal wel een opluchting zijn…verwen ze nu maar zeker.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: