Gepost door: pharailde | juni 29, 2011

AAA

A A en A
Dat waren de letters die ik vandaag dolgraag wou zien en gelukkig ook te zien kreeg (weliswaar is er eentje bij met een vakantietaak voor wiskunde, maar daarover gaan we nu niet moeilijk doen).
En zoon J. heeft zijn diploma, waarmee ook weer een mijlpaal werd bereikt: hij sloeg de deur van de middelbare school definitief achter zich dicht. Nu moet hij nog uitzoeken wat hij het volgende schooljaar zal doen (en waar).
Maar eerst vakantie.

Inmiddels heeft dochter M. ook haar laatste examen achter de rug (en kan het overzichtsblad met de examenroosters voor juni 2011 definitief opgeborgen worden). Nu kan ze eindelijk recupereren en van de vakantie genieten, wat het resultaat ook zal zijn.

Voor de rest was Murphy weer goed actief vanavond: de plechtige proclamatie was om half zes, en aangezien ik geen idee had wanneer we thuis zouden zijn, en ik voorzag dat ik niet veel courage ging hebben om te koken, en het bovendien toch een bijzondere dag was, had ik voorgesteld om langs de meeneemchinees te passeren. Tot ik belde om te bestellen en een antwoordapparaat me meedeelde dat ze in verlof waren. Toemme. Naar huis gebeld met de bedoeling om te vragen om een andere meeneemchinees op te zoeken (tja, we zijn maar half moderne mensen, wel gsm, maar zonder internetaansluitingen). Bezettoon. Verdorie, wie hangt daar nu aan de lijn? Nog bezettoon. Dan maar een gsm geprobeerd en vraag doorgegeven. Bij thuiskomst bleek dat zowel internet als telefoon plat lagen (dank u telenet!), maar nu werkten ze weer. Andere meeneemchinees gevonden. Naar daar gereden om te bestellen want een menu hadden we niet. Tweede meeneemchinees ook dicht. Verdorie. Dan maar gestopt bij het frietkot op de hoek en frietjes meegebracht. Aldus de dag toch nog gezellig afgesloten.

Enig minpunt: zij hebben nu allemaal vakantie. Wij (nog) niet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: