Gepost door: pharailde | mei 10, 2011

Half bloot

Kent u dat gevoel? Halverwege de dag ontdek je dat je oorbellen niet in hebt, en ook dat halskettinkje blijkt nog thuis in de badkamer te liggen. Stomweg vergeten aan te doen. Geen kat die erop let, maar jij loopt de rest van de dag ambetant en hebt het gevoel van niet volledig gekleed te zijn.

En dat het hier weer wat stil is, heeft niets te maken met geen goesting om te bloggen, maar veel meer met geen tijd, geen courage, of soms ook gewoon geen zin om achter de pc te zitten (het zomerweer speelt daarbij natuurlijk ook geen onbelangrijke rol).
En waarom is er dikwijls geen tijd? Gewoon. Omdat er leukere dingen te doen zijn. Zoals uitgaan met vriendin San op donderdag en de hele avond kletsen (en ware het niet dat we beiden op vrijdagochtend op tijd uit ons bed moesten, we kletsten nog een stuk in de nacht ook), uitgaan op vrijdagavond, eerst naar het OCMW-archief voor de nocturne van een tentoonstelling over wezen en weeshuizen alwaar we nog gezellig gebabbeld hebben met vriend Ch., en vervolgens uit eten met de wederhelft (dat was ook alweer geruime tijd geleden), bezoek van A. en R. op zaterdag, met barbecue en al, en vooral een gezellige (na)middag, en op zondag, ja dan was het moederdag. Net zoals met Valentijn doen we daar eigenlijk niet meer zo echt aan mee (vooral sinds we geen kinderen op de lagere school meer hebben), maar er is toch één principe dat ik daarbij huldig: ik wens die dag liefst zo weinig mogelijk te doen, behalve de dingen die ik leuk vind of waarin ik zin heb (en achter de pc zitten, hoorde daar zondag niet echt bij)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: