Gepost door: pharailde | januari 13, 2011

Knipbeurt

Hebben jullie dat ook?
Je komt van de kapper en het eerste dat je wil doen is je haar grondig uitborstelen en liefst zelfs opnieuw wassen en zelf drogen, met je eigen producten. Zodat het weer je eigen haar is.
Voor de rest geen probleem hoor. Goed geknipt en al, en genoten van wassen en knippen en drogen. Maar die vrouw in de spiegel, dat was ik niet.

Advertenties

Responses

 1. Yup!

  En dan heb ik zo’n zalige kapster die dat perfect begrijpt, en mij mijn ding laat doen in het salon: als ze klaar is met knippen, leg ik het eerst eens naar mijn goesting, dan droogt ze het, en geeft mij een borstel :-p Dat scheelt een pak!

 2. haha, ik ken dat. wegens dat ik na een brush van de kapper er meestal uitzie als koningin fabiola, laat ik het tegenwoordig zelfs niet meer brushen en zo šŸ˜‰

 3. Ik laat het ook liefst van al niet drogen.
  Maar soms kijken ze dan wel raar.

 4. Het is altijd even wennen aan iets nieuws, hier. Maar ik heb dat niet altijd, van dat opnieuw willen wassen. Ik kijk gewoon even niet in de spiegel en de volgende dag ligt het weer gewoon. Rommelig šŸ˜‰

 5. Ja! Dat heb ik ook! Kappers hebben altijd de neiging om mijn dikke haarbos plat te maken. Heel onnatuurlijk. De laatste keer heb ik gezegd dat ik het naturel wou en niet zo strak steil en dat zag er vƩƩl beter uit.

 6. Ik had dat vroeger ook. Maar sedert ik naar de “droge” kapper ga, niet meer. Gewoon eens roefelen door mijn haar en het is OK!

 7. Oh, bij mij is dat juist omgekeerd, zo lang mogelijk genieten van het kappereffect. Een beetje meer volume ipv platjes, mooi naar binnen gebrusht ipv eigenzinnige springerige lokjes.

 8. Nope, geen probleem. Altijd goed geknipt en zeer natuurlijk gedroogd. Enfin, toch bij deze kapper šŸ™‚


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: