Gepost door: pharailde | september 11, 2010

Ja, we leven nog

Hoewel. Sinds enkele dagen waart er een venijnig virus door de gelederen, het zet zich op de luchtwegen, het geeft de indruk van een gewone verkoudheid maar dan wel met vreselijk flanellen benen en watten in het hoofd, het is blijkbaar redelijk besmettelijk want binnen de kortste keren werd de een na de ander slachtoffer, maar blijkbaar voel je wel na een dag of twee weer heel wat beter waardoor functioneren en nadenken weer mogelijk worden. Het snotteren en proesten houden wel wat langer aan, maar daarmee kunnen we leven.

Inmiddels is dochter M. eindelijk van haar examens verlost, enfin voorlopig toch, over enkele maanden is het weer van dat (het doet mij soms denken aan die commerciële zenders die bestaan uit reclameblokken met wat programma’s ertussen – zij heeft examenperiodes met wat gewoon leven en lessen ertussen). Maandag vertrekt ze voor een weekje naar Stockholm, en hopelijk voelt ze zich dan ook al heel wat beter (zie hoger vermeld virus, dat gelukkig precies tussen het examen en het vertrek toesloeg).

Zoon S.W. is nog eens veranderd van richting: i.p.v. vrije beeldende kunsten is hij weer overgestapt naar de audiovisuele vorming. Gelukkig werd hem reeds vroeg in het schooljaar door de leerkrachten duidelijk gemaakt dat hij daar niet echt op zijn plaats zit (en ik ben eigenlijk ook wat opgelucht, want ik zag dat echt niet bij hem).

Sinds enige tijd is ook het toilet op de bovenste verdieping eindelijk weer hersteld, en overgeschakeld op stadswater. Die miserie zou nu voorgoed voorbij moeten zijn.

En inmiddels is het hier alweer bedtijd en ga ik jullie laten. Ik weet het, ik verwaarloos het hier een beetje, maar de dingen des levens komen er veel te veel tussen en tegen dat het twaalf uur wordt, heb ik meestal niet veel courage meer om nog een deftige letter op ‘papier’ te zetten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: