Gepost door: pharailde | juni 6, 2010

Eendjes

Sinds geruime tijd verblijven er enkele eenden in onze diepvriezer.
Aangezien dat gekwaak als je de diepvriezer opent, toch wel vervelend wordt, en ook wel omdat ze behoorlijk wat plaats innemen, en vooral omdat dat lekker is, willen we die toch wel eens klaarmaken.
Maar ik heb geen flauw idee hoe je dat moet doen, dat klaarmaken. En omdat er te weinig uren in een dag zijn, of ook wel omdat ik redelijk lui ben, komt het er niet van om recepten te zoeken.
Vandaar een klein vraagje voor jullie. Misschien heeft er hier wel iemand weet van, hoe je zulke diepvriesbeesten omtovert in een lekkere (en liefst vooral) eenvoudige maaltijd.

Advertenties

Responses

  1. Ik eet die graag met curry, wat aanbakken, een lepel curry en een lepel pindakaas met een blik kokosmelk, op een klein vuurtje en lang sudderen. Met rijst en een knapperig slaatje bij, ideaal. Bij ons zijn het altijd bouten, maar ik denk niet dat het veel verschil uitmaakt. Anders in de oven, altijd lekker, gewoon veel bevochtigen zodat het vlees niet uitdroogt


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: