Gepost door: pharailde | mei 26, 2010

Kom van dat dak af …

Allez, moet eigenlijk zijn: kruip als de bliksem op dat dak, en als de werken klaar zijn, kom er dan maar af (constant dakwerkers op uw dak lijkt me ook niet alles).

Dus, stand van zaken, na enkele weken stelling en materiaal op ons terras, wachtend op de dakpannen.
Donderdagnamiddag telefoon van dakwerker: “de pannen zijn geleverd, morgen gaan we ze ophalen en dan komen we ze dinsdag plaatsen”.
Ok, prima (wel jammer dat het net een prachtig weekend was en we dus niet buiten konden eten, maar soit, we zijn dan maar naar het park getrokken, en de avond heel gezellig afgesloten bij San en Michel).

Gisteren kwamen ze dus opdagen. Redelijk laat blijkbaar (op basis van de verhalen van het thuisfront), ah ja want ze zijn blijkbaar pas gisteren die pannen gaan ophalen.
Vervolgens materiaal geïnstalleerd (inmiddels had wederhelft E. zoonlief J. uit zijn bed gekoterd (de andere zoon was de hort op) om samen de pannen naar boven te brengen – hij wou wel dat het karwei de dag zelf geklaard zou zijn).
Niet dus: tegen elf uur zijn ze goed en wel begonnen, maar om vier uur – en enkel nog een middenstrook te doen – moesten ze echt, echt weg. “Geen probleem hoor, morgenvroeg komen we terug en dan is het gedaan, opgeruimd en al).
Tja, een mens kan hen moeilijk tegenhouden, niet.

En wat raad je natuurlijk: vanochtend regende het dat het goot, en dus geen dakwerkers te zien.

Je zal het zien: ze zullen morgenvoormiddag ergens arriveren, terwijl … de schoonmaakster bezig is (enfin, laat ons hopen, dat ze niet weer moet verhuizen, zoals vorige donderdag – toen kregen we een telefoon om kwart over zeven ’s ochtends, met de mededeling dat ze niet kon komen omdat ze moest verhuizen, en ons Wit-Russisch is helaas niet goed genoeg om een deftige discussie te voeren).


Responses

  1. En toch, en toch. Het gaat vooruit. Langzaam misschien, heel langzaan misschien, en misschien zelfs te langzaam, maar toch…

    Small steps leads to bigger things, lees ik soms op de muur van mijn toilet


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: