Gepost door: pharailde | oktober 17, 2009

Rare dinges

Drie jaar geleden waren wij in Barcelona (het lijkt eigenlijk al veel langer geleden), zonder kinderen (deugd dat dat doet, zo af en toe uw kinders aan de haak hangen).
Als wij op reis zijn, wil ik vanalles doen en bezichtigen en kijken en rondlopen, maar shoppen is daar meestal niet bij (ik doe dat thuis ook al niet zo graag). Maar we wilden toch iets meebrengen voor onze arme schaapkes, zo achtergelaten door hun moeder en vader.
Gelukkig vonden we in de museumshop van de Fundació Miró op Montjuic in Barcelona iets voor dochter E.: leuke vormpjes in diverse kleurtjes, te gebruiken als bv.raamversiering. Dat zou leuk zijn voor op haar kamer. Ze was er blij mee, en in afwachting van haar afgewerkte kamer, genoten we ervan op het eetkamerraam. De speling van het zonlicht erin gaf leuke patronen op de grond, of op de poezen die bij het raam lagen te slapen.

Raamvormpjes2

Nu dochter E. eindelijk op haar nieuwe kamer ligt, en die figuurtjes konden verhuizen, worden we – sinds een maand of twee – geconfronteerd met dit beeld:

Raamvormpjes1

Ik denk dat we dringend weer naar Barcelona moeten.

Advertenties

Responses

  1. Het ziet ernaar uit dat ze het warme Vlaamse zomerweer niet doorstaan hebben. Wel bizar voor iets wat je in Barcelona kocht.

  2. ik vind het eigenlijk wel tof zo… wat een leuke dingetjes!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: