Gepost door: pharailde | juli 12, 2009

Op de Catwalk tijdens de Gentse Feesten

Ook hier toch even reclame maken voor de nieuwe voorstelling van Kamer 58 waarvoor dochter M. en de hele groep jongeren zich alweer weken uit de naad aan het repeteren zijn. Normaal gezien ging dochter E. ook meedoen, maar het geheel bleek toch nog wat te zwaar te zijn en ze heeft afgehaakt.
Aangezien ze elk beetje reclame kunnen gebruiken, ook hier het stukje dat eerder op Gentblogt verscheen.

Sinds enkele jaren is België niet meer weg te denken uit de modewereld. Walter Van Beirendonck, Dries Van Noten, Dirk Bikkembergs, Nicky Vankets, … de namen zijn internationaal even bekend als Chanel, Dior of Versace. Uiteraard is Antwerpen hét modecentrum maar ook in het Gentse broeit er wat. Designer mr. Jacques is voor de voorstelling van zijn volgende collectie op zoek naar een nieuw topmodel. Maar dat loopt niet van een leien dakje, integendeel: hij wordt ruimschoots geconfronteerd met jaloezie, frustraties en intriges. En dat hoort zo. Theater zonder conflicten en spanningsbogen is immers behoorlijk saai.

Hoezo, denkt u nu, je had het over mode en nu begin je plots over theater? Dat klopt. De catwalk voor mr. Jacques staat enkel opgesteld op het podium van Kamer 58. U wordt meegevoerd naar de wereld van collecties en modellen en shows, zowel voor als achter de schermen, in een luchtige musical. Net zoals de vele voorbije jaren (ze moeten nu ongeveer aan 25 zitten, als ik me niet vergis) zijn de meisjes en jongens van Kamer 58, samen met begeleiders Stephanie, David, James, Sophie, Sherolyn (en sorry als ik nog mensen vergeet), druk aan het repeteren voor een fascinerende voorstelling, met de vertrouwde combinatie van drama, zang en dans.

catwalk catwalk

Toch wil ik nog even de aandacht vestigen op het volgende! Niet vertrouwd dit jaar is immers de locatie. Wij schreven reeds dat zij niet meer in de vertrouwde Backstage terechtkonden, maar gelukkig vonden zij een uitweg: dit jaar wordt er gespeeld in De Vierde Zaal te Gentbrugge.
Aangezien de voorbije jaren regelmatig voor een uitverkochte zaal gespeeld werd, kan ik alleen maar aanraden om zo snel mogelijk je kaarten te reserveren. Ik heb de mijne al.

Praktisch:

Wanneer:
Première op vrijdag 17 juli om 20 u.
Voorstellingen op 18, 20, 21, 22, 23, 24, 25 en 26 juli, telkens om 20 u. (opgelet: geen voorstelling op zondag 19 juli)
Prijzen:
-12 j.: € 10
voorverkoop: € 12
aan de kassa: € 14
Waar:
De Vierde Zaal, Driebeekstraat 2, 9050 Gentbrugge (naast Dienstencentrum)
Reservaties:
0474/32.85.93
kamer58@live.be
Het bedrag van de tickets kan overgeschreven worden op rekeningnummer 001-3945704-14

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: