Gepost door: pharailde | maart 15, 2009

Waarom toch?

Waarom, o waarom, is het weekend altijd voorbij in een zucht?
Waarom, o waarom, zit het weekend altijd vol met dingen die eerder in de categorie van ‘moeten’ vallen dan in die van ‘willen’? Zoals boodschappen doen, opruimen, koken, kuisen, wassen, enz., enz.

Voor de rest was er gisteren een rit naar het bloedtransfusiecentrum (en voor mij alweer tevergeefs omdat het nodige attest ginds nog niet gearriveerd was én omdat ik onlangs een gastroscopie moest laten doen, en dan mag je blijkbaar de eerste vier maanden geen bloed geven) en vandaag een babyborrel voor Sam, het kersverse kindje van een collega. Daarvoor reden we naar Stekene, een rit die wat langer duurde dan gedacht, én waarbij we ons nog eens konden afvragen wat mensen toch zo leuk vinden aan wielerkoersen. Want ja, we hadden weer prijs: vandaag stond de Omloop van het Waasland op het programma, die blijkbaar in Stekene eindigde en net gereden was, toen wij arriveerden. Tijdens het aanschuiven in de file, reden we over de finish (waw) en konden we op een onnozel podium een glimp opvangen van de winnaars die geïnterviewd werden. De babyborrel was leuk, hoewel we pas tegen het einde ervan arriveerden en er uiteindelijk geen andere collega’s waren komen opdagen.

Vanavond heb ik dan zoon S.W. geholpen met aanvraagformulieren in functie van zijn toekomstplannen. Ik ben benieuwd, en als alles loopt zoals hij zou willen, hoort u daar ongetwijfeld later meer van (tot in den treure wellicht)

Advertenties

Responses

  1. Goeie vraag.

  2. Wie propt die ‘moeten’ erin?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: