Gepost door: pharailde | september 7, 2008

Logica

Vanmiddag dan eindelijk eens die extra harde schijf uit de verpakking gehaald en geprobeerd om ze te installeren. Tot mijn verbazing lukte dat zonder problemen: alles wees zichzelf uit en/of ging vanzelf. Goed zo. Zo heb ik het graag.
Via Verkenner zag ik dat er al een en ander op die schijf stond, o.m. een map Documentation. Bij nader onderzoek bleek dat zowaar de handleiding te zijn (in een heleboel talen: Arabisch, Chinees, Japans, … en ook Nederlands, per taal een aparte map), met daarop o.m. de waarschuwing dat je moet letten op “onderstaande voorzorgsmaatregelen wanneer u uw externe opslagproduct uitpakt en installeert”: zo mag je het niet laten vallen of er tegenaan stoten.

Moraal van het verhaal: je moet dus eerst je toestel uitpakken en installeren om dan pas de handleiding te vinden waarin staat hoe je het moet installeren en waarop je allemaal moet letten. Slimme jongens toch, ICT-mensen.

Advertenties

Responses

  1. Ach, van( sommige) mensen krijg je ook pas achteraf een handleiding:-).

  2. Ach, het zijn niet alleen ICT-mensen die er het handje van weg hebben. Zo worden bvb ook een boel van die lekker gevaarlijke chemische producten verzonden in van die speciale verpakkingen, zeg maar een als een conservenblik. Dan kleeft daar ook een joekel van een feroranhe fluo-etiket waarop te lezen staat : “This can may only be opened by a technically qualified person who has read and understand the instructions on the inside”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: