Gepost door: pharailde | augustus 12, 2008

Duimen maar

Vanmiddag hebben we ons fototoestel naar de fotoboer gebracht: onze 19 jaar oude en vertrouwde Nikon doet het niet meer. En men is niet zeker of hij ooit nog foto’s kan maken.
En weet je wat het toppunt is? Het is maar een onnozel mankementje, zo iets van niets: bovenaan op de body zit een plastic plaatje dat twee knopjes om allerlei zaken in te stellen, beschermt. Nu kwam dat plastic plaatje af en toe los (wederhelft E. vertelde dat dit is gebeurd na een vorige herstelling bij Fnac), tot nu toe zonder erg, maar vlak voor het verlof is dan het onvermijdelijke gebeurd: op een werf, waar wederhelft E. foto’s moest nemen, is het plaatje losgekomen waardoor een van die knopjes gevallen én verdwenen is. Zoals ik al zei, iets onnozels, maar zonder die knopjes kan je het toestel wel niet bedienen.
En zou het geen zonde zijn om iets dat nog perfect werkt te moeten elimineren door een stom knopje dat niet meer zou kunnen vervangen worden?
Vandaar dat we duimen voor een goede afloop, want het is niet omdat ik graag ook een digitaal toestel zou kopen, dat we dit kwijt willen. Bovendien heeft zoon S.W. het nodig voor de lessen fotografie op school. En ik heb geen zin om nu nog op zoek te moeten naar een ander analoog toestel.

Advertenties

Responses

  1. Als het toch noodzakelijk zou zijn om een ander analoog toestel aan te schaffen (ik kruis al mijn vingers van niet), ga dan eens kijken bij Fotoshop in Steendam

    http://www.fotoshopgent.be/

    Dirk heeft redelijk wat betaalbaar tweedehands analoog liggen.

  2. Merci voor de tip Bruno

  3. In recyclerend Afrika zouden ze er een colastop op zetten.

  4. niet terzake: veerle, heb je foto’s van je gaudi-huis?

  5. […] Helaas dus. Helaas. Dat stomme tjoepke kan niet meer gerepareerd worden en nu is een voor de rest nog perfect werkend […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: